Over ons

Sinds 2004 de Creative Agency in Amsterdam

The Creative Agency

Zillion staat voor 'een extreem groot aantal' dingen of mensen. Zillion Productions is een Creative Agency in de breedste zin van het woord en is in 2004 opgericht door Luca Savazzi, opgeleid in bedrijfseconomie en creatief in hart en ziel. Een bedrijf met een extreem aantal leuke projecten, opdrachten en oplossingen op het gebied van grafische vormgeving en digitale media. Creativiteit, kwaliteit en professionaliteit zijn aspecten waar onze klanten zeer over te spreken zijn.

LucaSavazzi.jpg
Zillion Productions Design Sprints Graphicx Design Agency.JPG

Voortdurend in beweging

Agile werken is bij veel bedrijven inmiddels een begrip. Het werken in zogenaamde sprints (cycli) waarbij het project direct aan- en bijgestuurd kan worden. Deze efficiënte manier van werken zorgt er voor dat projecten en processen sneller en effectiever kunnen worden uitgevoerd. Zillion Productions is gespecialiseerd in het faciliteren van Design Sprints en SpeedLabs, methodes die gebaseerd zijn op het Agile werken.

Drie pilaren van creativiteit

1. Ideation
Innoveren door Design Sprints en SpeedLabs

Een goed idee is de basis van elke product of bedrijf. De uitvoering ervan maakt dat dit idee wel of geen kans van slagen maakt. Zillion Productions is expert in het houden van Design Sprints en SpeedLabs. Dit zijn sessies waarbij de klant begeleid wordt in het proces om uitdagingen vast te stellen en tot oplossingen te komen.

Zillion Productions is gecertificeerd door Jake Knapp, de bedenker en ontwikkelaar van Design Sprints. Hierdoor weten wij als geen ander hoe we jouw team het beste kunnen begeleiden. Bovendien zijn wij op de hoogte van iedere nieuwe ontwikkeling en kunnen wij deze direct toepassen zodat we het beste kunnen halen uit jouw sprint. Echte resultaten in slechts enkele dagen.

Meer weten

Design Sprints Zillion Productions.jpg
freelance-dtp-inhuren-2.jpg
2. Creation
Van hosting tot (web)design en van barcodes tot fotografie

In 2004 is Zillion Productions begonnen als grafisch ontwerpbureau in Amsterdam. Ontwerpen en design zit in ons DNA en behoort daarom tot 1 van de 3 pilaren van creativiteit. Of het nu gaat om het ontwerpen van een logo of een huisstijl, het maken van een website of het ontwerpen van je social media kanalen: je bent bij ons aan het juiste adres. Daarnaast behoren ook fotografie en audio/ video-projecten tot ons specialisme.

Meer weten

3. Exploration
Workshops (op maat) en trainingen met thema's als:
  • Iemand aanspreken op gedrag
  • Jezelf presenteren
  • Acteren in het bedrijfsleven

De workshops zijn een brug tussen het acteer- en bedrijfsleven.

Meer weten

Design Sprints Zillion Productions-team02.jpg

Specifieke wensen?

Vertel wat je zoekt, we helpen je graag verder.

Neem contact op

Luca heeft voor ons foto's gemaakt om op je LinkedIn pagina te zetten. Hij stelt je enorm op je gemak en ik vond hem erg professioneel. Hij maakt prachtige foto's, waardoor ik er wel een week over heb gedaan om de juiste keuze te maken - ★★★★★
Dymph H

Meer reviews lezen