Design Sprints

Het is niet langer genoeg om een 'goed' product te hebben, je moet 'het juiste' product hebben. Design Sprints zijn de snelste manier om erachter te komen of een product, concept, proces of functie de moeite waard is om te ontwikkelen. Investeer geen maanden, maar dagen.

Duidelijkheid

Je wilt vernieuwen of innoveren, maar je weet niet precies waar je moet beginnen of hoe je het moet aanpakken. Een Design Sprint zal je helpen een uitdaging of vraagstuk te beantwoorden. Een Design Sprint is een 4 of 5 daags proces voor het snel oplossen van grote uitdagingen, het maken van nieuwe producten (of processen) of het verbeteren van bestaande. 

Bekijk enkele cases

Design Sprints Zillion Productions.jpg
Design Sprints Result Zillion Productions.jpg

Snellere resultaten

Projecten lopen te lang waardoor de marktvraag verandert en kosten onnodig oplopen. Een Design Sprint leidt in slechts 4 dagen tot een prototype dat getest kan worden op eindgebruikers. Door de oplossing te testen voordat deze daadwerkelijk gemaakt en/of ontwikkelt wordt, kan er tijdig worden bijgestuurd en aanzienlijk op kosten worden bespaard.

Bekijk enkele cases

Meten is weten

Door onvoldoende (interne) feedback en ontbreken van gebruikerservaring ontstaan lange, kostbare ontwikkeltrajecten. Een Design Sprint leidt altijd tot een fysiek of digitaal prototype dat je kunt testen op echte gebruikers en geeft in korte tijd antwoord op relevante vragen.

Bekijk enkele cases

Design Sprints Prototype Zillion Productions.jpg
Design Sprints team Zillion Productions.jpg

Bespaar en ervaar

Er gaat veel geld zitten in het ontwikkelen van producten en diensten zonder te weten of dit een succes wordt. Met een Design Sprint valideer je ideeën en concepten voordat je gaat ontwikkelen. Zillion Productions is gecertificeerd in het geven van Design Sprints 2.0 waardoor we op basis van bewezen succesformules te werk gaan.

Bekijk enkele cases

Klaar om te sprinten?

Wil je weten hoe een Design Sprint jouw bedrijf kan helpen om flinke stappen te maken?

Neem contact met ons op

of check de meest gestelde vragen 

  • De waarde van een Design Sprint zit hem in de feedback van eindgebruikers en de inzichten en antwoorden die we gekregen hebben tijdens het testen. - ★★★★★
    – Melanie v B.
  • In my entire working career this is the first time I have participated in a Design Sprint and that I feel we have booked some real results. It's not just another workshop! - ★★★★★
    – Roger S.