Trainingen en workshops (op maat)

Geboren uit passie

Zillion Productions is een Creative Agency in de breedste zin van het woord en is in 2004 opgericht door Luca Savazzi. 

Luca Savazzi werd geboren in Amsterdam ontwikkelde op vrij jonge leeftijd een passie voor muziek en toneel. Na een studie bedrijfseconomie volgde al snel een carriere in het bedrijfsleven. Zijn passie voor acteren is nooit onder stoelen of banken gestoken. Hij is te zien in de rol van 'Leon de Boer' in de tv serie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en speelt met het Internationaal Theater Amsterdam (voormalig Toneelgroep Amsterdam) in binnen- en buitenland.

LucaSavazzi.jpg

De brug tussen het bedrijfsleven en de acteerwereld

workshops-actere-presenteren-luca-savazzi.jpg

Als acteur weet Luca als geen ander wanneer en hoe acteertechnieken je kunnen helpen:

  • In het bedrijfsleven
  • Op een bepaalde manier over te komen
  • Om te gaan met verschillende groepsdynamieken
  • Meer zelfvertrouwen te krijgen
  • Bij spreken in het openbaar, zoals bij presentaties en interviews.

Stap uit je comfort zone

Luca maakt de workshops zelf en geeft deze regelmatig aan bedrijven die op zoek zijn naar leuke nieuwe manieren om werknemers te helpen het beste uit zichzelf te halen.

Enkele thema's:
  • Iemand aanspreken op gedrag
  • Jezelf presenteren
  • Acteren in het bedrijfsleven


Door zijn enthousiaste omgang en ongedwongen stijl weet hij in korte tijd een sfeer te creëren waarbij je uit je comfort zone durft te stappen.

Benieuwd naar de workshops?

Speciaal voor bedrijven kunnen workshops worden ingezet om talenten verder te ontwikkelen of handige methodes te leren die kunnen worden ingezet op de werkvloer.

Bekijk de workshops

Het mooie aan de workshop vind ik dat het je op een hele speelse manier bewust maakt van verschillende energievelden, dat je daar zelf mee kunt spelen en dit dus ook kunt beïnvloeden. Ook leuk om dit een keer met collega's van andere onderdelen te doen. En dan ook te zien hoe verschillend iedereen is en dat dit ook mag.
★★★★★
– Brigitte Z.