Sponsor Wall doeksoorten

Je weet als geen ander wat de uitstraling van je evenement moet zijn, daarnaast weten wij dat budget vaak een rol speelt wanneer je een evenement aan het organiseren bent.

Veel gestelde vragen

Mesh doek

Mesh is een geschikt product als je op zoek bent naar een winddoorlatend doek. Door de kleine perforaties in het pvc-doek ontstaat er een gaasachtige, winddoorlatende structuur. Hierdoor is mesh een geschikt spandoek voor hekwerken, steigerdoeken, bouwhekdoeken, maar ook voor heel veel andere indoor- of outdoor toepassingen.

PVC-frontlit

PVC 510 g/m² is een uitermate geschikt product voor al je binnen-/en buitenreclame op groot formaat! Gebruik deze materiaalsoort voor spandoeken, posters, banieren of als aankondiging van een groot evenement. Maak je spandoek af met je gewenste afwerking, door ringen of een tunnelzoom toe te laten voegen.

100% Blockout

De naam zegt het al, 100% lichtdekkend, dus absoluut geen doorkijk omdat de achterkant is voorzien van zwarte folie. Dit doek is beschikbaar voor de Frameless Sponsor Walls, hiervoor geldt een meerprijs.

Blockout is een zwaar frontlit met een zwarte kern, en hierdoor dus een ondoorschijnend pvc. Dit maakt een hoogwaardige, dubbelzijdige bedrukking mogelijk. Gebruik het doek voor spandoeken, posters, banieren of als aankondiging van een groot evenement. Maak je spandoek af met je gewenste afwerking, door ringen of een tunnelzoom toe te laten voegen. 

Vlaggendoek

Vlaggendoek is een heel licht en flexibel polyester doek met een veelzijdigheid aan toepassingen. De print op dit doek schijnt 85 tot 90% door op de achterzijde. Hierdoor is je ontwerp ook op de achterzijde (in spiegelbeeld) te zien. Voornamelijk geschikt voor indoortoepassingen!

Extra dik vlaggenstof

75% lichtdekkend, enkelzijdig. Dit doek wordt standaard gebruikt voor de Frameless Sponsor Walls en geeft een strakke luxueuze uitstraling.

SponsorWall-F325x250-D300x225cm-4.jpg

Vrijblijvende offerte?

Onze sponsor walls worden vaak verhuurd

Om te weten of een sponsor wall beschikbaar is op de datum van jouw event en om aan jouw exacte wensen te voldoen, hebben we wat informatie van je nodig. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan, het is gratis en verplicht je tot niets.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vanuit mijn rol als consultant in de IT contact gehad met Luca over oplossen van Office 365 problemen en het instellen van DNS-Records. Luca denkt proactief mee en is erg behulpzaam. Zijn expertise zorgt ervoor dat je snel weet welke handelingen nodig zijn, om op die manier zo snel mogelijk tot het gewenste resultaat te komen. Al met al een prettige samenwerking! - ★★★★★
Mart D.