(Studio) Fotografie

Een foto kan de hele uitstraling van uw website, brochure of poster maken of kraken. Hoe mooi een grafisch ontwerp ook kan zijn, als u daar foto's bij gebruikt die van lage kwaliteit zijn, over- of onderbelicht zijn of gewoon verkeerd genomen zijn, dan heeft dit gevolgen voor de rest van uw uitstraling en vormgeving.


Art : Art
Slam!FM
Edwin Evers
Dennis Ruyer
United Airlines
Eva Simons

Een foto zegt meer dan 1000 woorden!

Wij vinden het belangrijk dat uw foto's aansluiten of het doel waarvoor u ze gaat gebruiken. Hierbij houden wij rekening met de toepassing ervan in uw drukwerk, online media of persoonlijk gebruik.

Denk aan:

Bedrijfsfotografie en Productfotografie
Zorg dat uw bedrijf professioneel overkomt op uw website of drukwerk. Wij maken bedrijfsfotografie die bij u past. Wilt u uw producten laten fotograferen voor uw brochures, drukwerk of webshop, dan zorgen wij ervoor dat deze niet alleen goed gefotografeerd worden, maar eventueel ook vrijstaand gemaakt worden voor optimaal gebruik in uw vormgeving.

Portretfotografie
Of u nu foto's wilt voor persoonlijk gebruik of voor professioneel gebruik, wij zorgen ervoor dat u er op uw best zult uitzien. Gebruik deze foto's voor op uw website, uw social media sites (zoals Facebook, LinkedIn of Hyves) of ga een stap verder en stuur ze door naar uw modellenbureau zodat u binnenkort misschien wel leuke modellenklussen kunt aannemen.

Evenementfotografie
Foto's van uw evenement of de bezoekers van uw evenement zijn natuurlijk onmisbaar! Tijdens uw evenement maken wij foto's van deze dag, maar ook van uw bezoekers. Hierbij bieden wij de mogelijkheid om foto's direct door te sturen naar bv. Social Media Walls of andere schermen. Natuurlijk kunnen wij er ook voor zorgen dat bezoekers hun foto gelijk als print-out mee krijgen. Kortom, mogelijkheden genoeg om uw evenement nog leuker te maken!

Webfotografie en Webvideo's
De uitstraling van uw website wordt grotendeels bepaald door de foto's of filmpjes die u erop laat zien. Zorg dat uw website er gelikt uitziet en laat foto's maken van uwzelf, uw bedrijf of uw producten. Wilt u een leuke filmpje op uw website plaaten, dan kan dat natuurlijk ook. Wij maken video's of animaties op basis van uw wensen...

Werkwijze

Wilt u foto's laten maken bij u op kantoor, thuis of buiten? In dit geval komen wij graag naar u toe met de juiste belichting om ervoor te zorgen dat u foto's krijgt waar u 100% tevreden over zult zijn. Natuurlijk bieden wij ook studio fotografie. Neem contact met ons op om te weten wat de mogelijkheden zijn en wlke type fotografie het beste past bij uw idee!

Totaalpakketten

Geïnteresseerd in onze totaalpakketten? Wij helpen u graag aan:

uw logo en/of huisstijl
een website
visitekaartjes
briefpapier, brochures
Flyers en posters
en overige benodigdheden...