Doeksoorten

Bepaal de uitstraling van je sponsor wall door het doelsoort wat je kiest. Alle doeken hebben verschillende eigenschappen en zijn dus compleet af te stemmen op jouw wensen.

Welke type doek kies jij?

Je weet als geen ander wat de uitstraling van je evenement moet zijn, daarnaast weten wij dat budget vaak een rol speelt wanneer je een evenement aan het organiseren bent. 

Doeksoorten

Wij bieden verschillende soorten doek waarop gedrukt wordt. Op die manier bepaal je zelf wat de perfecte uitstraling van je Sponsor Wall moet zijn.

Mesh doek

Mesh is een geschikt product als je op zoek bent naar een winddoorlatend doek. Door de kleine perforaties in het pvc-doek ontstaat er een gaasachtige, winddoorlatende structuur. Hierdoor is mesh een geschikt spandoek voor hekwerken, steigerdoeken, bouwhekdoeken, maar ook voor heel veel andere indoor- of outdoor toepassingen.

PVC-frontlit

PVC 510 g/m² is een uitermate geschikt product voor al je binnen-/en buitenreclame op groot formaat! Gebruik deze materiaalsoort voor spandoeken, posters, banieren of als aankondiging van een groot evenement. Maak je spandoek af met je gewenste afwerking, door ringen of een tunnelzoom toe te laten voegen.

Blockout

Blockout is een zwaar frontlit met een zwarte kern, en hierdoor dus een ondoorschijnend pvc. Dit maakt een hoogwaardige, dubbelzijdige bedrukking mogelijk. Gebruik het doek voor spandoeken, posters, banieren of als aankondiging van een groot evenement. Maak je spandoek af met je gewenste afwerking, door ringen of een tunnelzoom toe te laten voegen.

Vlaggendoek

Vlaggendoek is een heel licht en flexibel polyester doek met een veelzijdigheid aan toepassingen. De print op dit doek schijnt 85 tot 90% door op de achterzijde. Hierdoor is je ontwerp ook op de achterzijde (in spiegelbeeld) te zien. Voornamelijk geschikt voor indoortoepassingen!

Extra dik vlaggenstof

75% lichtdekkend, enkelzijdig. Dit doek wordt standaard gebruikt voor de Frameless Sponsor Walls en geeft een strakke luxueuze uitstraling.

Blackout 100%

De naam zegt het al, 100% lichtdekkend, dus absoluut geen doorkijk omdat de achterkant is voorzien van zwarte folie. Dit doek is beschikbaar voor de Frameless Sponsor Walls, hiervoor geldt een meerprijs.

Waarom een offerte aanvragen?

Onze sponsor walls worden veel en regelmatig verhuurd. Om te weten of we een sponsor walls beschikbaar hebben op de datum van jouw event en om aan jouw  exacte wensen te voldoen, hebben we wat informatie van je nodig. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan, het is gratis en verplicht je tot niets.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Sponsor walls en logowanden zijn perfect voor:

 Evenementen
 Rode loper/ Red carpet momenten
 CD presentaties
 Verjaardagen
 Feesten en partijen
 Beurs- en achterwanden
 Persmomenten en persconferenties 

Optioneel

Montage service
Persfotografie
Sponsoring door Zillion Productions