Borg en bezorgkosten

Het doek van je sponsor wall leveren wij GRATIS binnen Nederland en in sommige gevallen ook in België. Het frame kan geleverd worden via een koerier of kun je zelf halen om kosten te besparen.

De puntjes op de 'i'.

Je weet als geen ander wat de uitstraling van je evenement moet zijn, daarnaast weten wij dat budget vaak een rol speelt wanneer je een evenement aan het organiseren bent. 

Bezorgkosten

Bezorgkosten doek: Het doek is jouw eigendom en hoef je niet terug te sturen) Binnen Nederland leveren wij het doek GRATIS.

Bezorgkosten Frames (frames zijn op huurbasis): Het frame kunt u zelf GRATIS ophalen (op afspraak) of laten bezorgen. Voor het bezorgen van het frame gebruiken wij een externe koerier, hiervoor zullen koerierskosten in rekening worden gebracht. Een rit binnen Amsterdam kost EUR 40,- exclusief BTW. Ritten buiten Amsterdam worden in de offerte opgenomen.

Borg 

Het doek mag je houden, het huurframe willen we graag terug. Hoewel de frames best tegen een stootje kunnen, gaan we ervan uit dat je voorzichtig omgaat met het frame. Voordat wij een Sponsor Wall leveren of je deze kunt komen ophalen, moet de borg op onze rekening staan. De borg krijgt je uiteraard weer teruggestort zodra wij het complete frame compleet en onbeschadigd retour hebben ontvangen.

Waarom een offerte aanvragen?

Onze sponsor walls worden veel en regelmatig verhuurd. Om te weten of we een sponsor walls beschikbaar hebben op de datum van jouw event en om aan jouw  exacte wensen te voldoen, hebben we wat informatie van je nodig. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan, het is gratis en verplicht je tot niets.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Sponsor walls en logowanden zijn perfect voor:

 Evenementen
 Rode loper/ Red carpet momenten
 CD presentaties
 Verjaardagen
 Feesten en partijen
 Beurs- en achterwanden
 Persmomenten en persconferenties 

Optioneel

Montage service
Persfotografie
Sponsoring door Zillion Productions